Kroatië uitshirt kinderen 2020-2021

Bestel hier het nieuwste Kroatië uitshirt voor kinderen. Het tenue voor kinderen is beschikbaar voor alle leeftijden, van 6 tot 15 jaar. Het tenuetje kan je namelijk bestellen in de maten 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Dit betreft een afbeelding van het uitshirt, maar je kan ook het thuistenue in kindermaten of KIDS SIZES kopen. In dit shirt speelt het Kroatische voetbalelftal de uitwedstrijden tijdens het EK van 2020 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de UEFA Nations League wedstrijden.

Het design van het Kroatië uitshirt 2020-2021 is geïnspireerd door het design van de Kroatische vlag en het design van het thuisshirt. De body en achterkant van het voetbalshirt bevatten een print van grijze en zwarte blokken. Op sommige plekken op het tenue zijn deze blokken breder dan op andere plekken. De blokken lopen deels over op de mouwen, welke verder geheel zwart zijn. Het tenue is verder ook uitgerust met een zwarte V-hals met aan de achterkant een kleine v-opening. Een ander detail van het tenue is de zigzagband aan de zijkanten van het tenue. Deze band in de vorm van een bliksemschicht is op het Kroatië uittenue rood. De binnenkant van het tenue bevat nog een speciale graphic print. Hierin bevindt zich een print van het schaakbord design met de leus van het nationale elftal: HRVATSKA VATRENI. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Kroatische voetbalbond. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil je net alsModric, Rakitic, Vida, Lovren, Perisic, Rebic, Kovavic, Brozovic en andere spelers in dit Kroatië uitshirt 2020-2021 schitteren? Klik dan direct op de buttons om het WK voetbalshirt en tenue van het Kroatische elftal te bestellen!