Merk: SKU: P2EA2Q13M

Koop hier het nieuwste Mizuno Lazio Roma uitshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  In dit voetbalshirt speelt Lazio Roma de Serie A, Coppa Italia en Europese uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. 

Het Lazio Roma uitshirt is geïnspireerd door de adelaar uit het clublogo (Olimpia) die in volle vlucht door het Stadio Olimpico vliegt tijdens een nachtelijke wedstrijd van SS Lazio. Het SS Lazio uitshirt is zwart en bevat een design van blauwe, groene en gele golven over de borst.  Het voetbalshirt bevat verder een ronde witte hals met een lichtblauwe band. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat het runbird logo van Mizuno en de linkerborst het logo van de Italiaanse voetbalclub. Hoofdsponsor BINANCE staat op het midden van het Lazio Roma voetbalshirt. In de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van de club verwerkt: S.S. Lazio. Dit tenue bestaat voor 100% uit gerecycled polyester en is uitgerust met een technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Wil jij net als de spelers van SS Lazio dit Lazio Roma uitshirt  2022-2023 dragen? Klik dan direct op de buttons! In deze winkels kun je het Lazio Roma tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.