Italië warming-up shirt 2022 - Blauw

Koop hier het blauwe Puma Italië warming-up shirt 2022 voor volwassenen en kinderen. Dit trainingsshirt kan je bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Dit trainingsshirt wordt door de sterren van La Squadra Azzurra gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de interlands in 2022. 

Het Italië warming-up shirt 2022 bevat een all-over print van verschillende vlakken. In deze vlakken zijn geometrische vormen verwerkt. Het vlak ter hoogte van de rechterborst bevat diagonale banen en het vlak daarnaast een groot rechthoek. Het vlak onder de rechterborst bevat meerdere diagonale banen en het vlak daarnaast heeft een print van zigzaglijnen. De vlakken daaronder worden gekenmerkt door de horizontale lijnen en de driehoeken. Het onderste vlak bevat een horizontaal blok en diagonale lijnen. De all-over print prijkt ook op de achterzijde van het Italië warming-up shirt. Ook de v-hals en de mouwen hebben deze print. Op de rechterborst prijkt het Puma no 1. logo en de linkerborst is uitgerust met de badge van de Italiaanse voetbalbond, inclusief vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van 1934, 1938, 1982 en 2006. De Italië trainingskleding is ook dit jaar uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren! 

  • dryCELL: prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Gerecycleerde inhoud: Gemaakt met ten minste 20% gerecycled materiaal als een stap naar een betere toekomst
  • Officieel embleem op de borst
  • PUMA No.1-logo op de borst
  • Raglanmouwen
  • Normale pasvorm
  • Materiaal Buitenkant: 86% Polyester, 14% Elastaan

Klik direct op de buttons om het Italië warming-up shirt 2022 te bestellen.