Italië trainingsbroek 2020-2021 - Blauw

Koop hier het navy blauwe Italië trainingsbroek van PUMA voor kinderen en volwassenen voor 2020-2021. Deze broek wordt door de sterren van La Squadra Azzurra gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 tijdens de periode 2020-2021. Deze broek kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

De Italië trainingsbroek is geheel navy blauw en is aan de bovenkant uitgerust met een elastische tailleband. Deze band valt strak om de taille en hiermee kan je bovendien de pasvorm aanpassen. Daarnaast heeft de broek een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral rondom de kuiten en enkels strak valt. Hier bevinden zich ook de enkelritsen. Met deze enkelritsen kan je de broek makkelijker aan en uit doen. De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met twee zakken met een rits. Op de zijkanten prijken ook de logo's van de voetbalbond en Puma in het goud. De broek bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de  sterren van het nationale elftal van Italië in deze broek je trots uiten? Check dan de shops waar je deze broek exclusief kunt kopen!