Italië trainingsshirt 2020-2021 - Blauw

Koop hier het blauw Italië trainingsshirt van PUMA voor kinderen en volwassenen voor 2020-2021. Dit trainingsshirt kan je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit trainingsshirt wordt door de sterren van La Squadra Azzurra gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK gedurende 2020-2021. Dit trainingsshirt wordt alleen gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden. 

Het nieuwste Italië trainingsshirt is geheel blauw en bevat een ronde hals. De mouwen bevatten een brede PUMA T7 strip, waarin het logo van het merk is verwerkt. Deze taping is navy blauw. Op de borst van dit shirt prijken de logo's van de voetbalbond en Puma. De achterkant van het shirt is geheel blauw. Ook de naam van het land mag niet op het shirt ontbreken. Deze staat namelijk ook op de achterkant van het shirt. Wil jij net als Sensi, Chiellini, Luiz Frello, Bonucci, Donnarumma, Immobile, Grifo, Verratti, Insigne of andere sterren van het nationale elftal van Italië in dit shirt je trots uiten? Check dan in de shops waar je dit witte shirt exclusief kunt kopen!

De Italië trainingskleding is ook dit jaar uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!