Italië trainingsshirt 2020-2021 - Kinderen

Koop hier het groene Italië trainingsshirt van PUMA voor kinderen. Dit shirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit trainingsshirt kan je bestellen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Dit trainingsshirt wordt door de sterren van La Squadra Azzurra gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK gedurende 2020-2021. 

Het nieuwste Italië shirt is geheel groen en bevat een ronde hals. De mouwen bevatten een brede PUMA T7 strip, waarin het logo van het merk is verwerkt. Deze taping is navy blauw, evenals de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de borst van dit shirt prijken de logo's van de voetbalbond en Puma in het goud. De achterkant van het shirt is geheel groen. Ook de naam van het land mag niet op het shirt ontbreken. Deze staat namelijk ook op de achterkant van het shirt in het goud. Wil jij net als Sensi, Chiellini, Luiz Frello, Bonucci, Donnarumma, Immobile, Grifo, Verratti, Insigne of andere sterren van het nationale elftal van Italië in dit shirt je trots uiten? Check dan in de shops waar je dit witte shirt exclusief kunt kopen!

De Italië trainingskleding is ook dit jaar uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!