Italië training sweater kinderen 2020-2021 - Blauw

Koop hier de nieuwste Italië training sweater voor kinderen. Deze training sweater kun je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. De sweater is beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Deze training top dragen de spelers van het Italiaanse elftal tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. 

De Italië training top is dit jaar geheel navy blauw met blauwe details. Dit is een verwijzing naar de kleur van het thuisshirt van het Italiaanse elftal. Deze kleur komt terug in de taping over de schouders en een vlak ter hoogte van de ellebogen. Bovendien bevatten de mouwen een all-over print, geïnspireerd door de Renaissance. Verder bevat de training top zogenaamde raglanmouwen, waardoor de top strak om het lichaam valt en de mouwen perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten. Hierdoor valt de training top nog strakker om het lichaam en hebben de mouwen dit fit van een handschoen. Op de borst prijken de logo's van de Italiaanse voetbalbond en Puma en het logo van Puma komt ook weer terug op de mouwen. Op de achterkant van deze trainingstrui prijkt de naam van het land in het goud: ITALIA! 

De Italië trainingskleding is ook dit seizoen uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om de top direct te bestellen!