Merk: SKU: 765784-02

Koop hier het officiële PUMA Ghana uitshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  In dit voetbalshirt speelt het Ghanese voetbalelftal de WK 2022 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op de Afrika Cup van 2022. 

Het Ghana uitshirt 2022-2023 is rood en wordt gekenmerkt door het grote vlak op het midden van het tenue. Dit vlak bevat aan de bovenkant geometrische vormen in de kleuren van de Ghanese vlag: rood/geel/groen. Deze vormen zijn geïnspireerd door de traditionele Ghanese textielpatronen. In het vlak staan ook de borstnummers van de spelers. Het vlak bevat bovendien de naam van het land (rechts), een zwarte ster als verwijzing naar de bijnaam van het land (midden) en het logo van de Ghanese voetbalbond, de Ghana Football Association/GFA (links). Boven het vlak staat het Puma no.1 logo in het geel. Dit logo bevat zowel het woordmerk als de Puma cat. Het logo van Puma staat ook op beide mouwen. Verder bevat het voetbalshirt een verticale rode baan over het midden en heeft de band aan de onderkant van de mouwen dezelfde kleuren als de Ghanese vlag. Het Ghana uitshirt bevat bovendien een ronde hals. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt ook weer het logo van de voetbalbond.  Zoals alle Puma tenues zijn de nieuwe Ghana shirts uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

  • dryCELL: prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Gerecycleerde inhoud: Gemaakt met ten minste 20% gerecycled materiaal als een stap naar een betere toekomst
  • Normale pasvorm
  • Ingezette mouwconstructie met raglan-achternaad
  • Shell darted V-hals
  • PUMA No. 1-logo op de borst
  • PUMA Cat-logo op de mouwen
  • Officieel teamembleem op de borst

Wil jij net als de spelers van Ghana schitteren het Ghana uitshirt 2022-2023 dragen? Klik dan op de buttons om dit shirt te kopen! Hier kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!