Paris Saint Germain warming-up shirt 2020-2021 - Rood

Koop hier het Paris Saint Germain warming-up shirt 2020-2021. voor kinderen of volwassenen. Dit Paris Saint Germain trainingsshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  Dit betreft het pre match top, welke door de club wordt gebruikt als inloopshirt of warming-up shirt in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021.

Het Paris Saint Germain warming-up trainingsshirt is dit seizoen geheel rood en bevat een all-over print van de naam van de stad: PARIS. Een ander kenmerk van het warming-up shirt is de diagonale band over de mouwen. Deze band bestaat uit twee blauwe banen met in het midden een witte band. Hiermee is het warming-up shirt van Paris geheel in stijl van de kleuren van de Franse vlag. Daarnaast heeft het shirt een ronde hals. Verder zijn de logo's van de club en Fly Emirates vertegenwoordigd op dit trainingsshirt en staat het logo van sponsor ALL op het midden van het inloopshirt. De mouwen betreffen raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. De trainingstenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  

Wil jij net als Mbappé, Neymar JR, Di Maria, Verratti, Cavani, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in dit shirt? Klik op de button(s) om het shirt te kopen!