Paris Saint Germain Vapor Match uitshirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste PSG authentic shirt voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van PSG gedragen wordt en is uitgerust met het Vaporknit systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Verder zijn de mouwen van dit voetbalshirt uitgerust met een extra strip, waardoor deze nog beter mee bewegen met de beweging van je armen

In dit Nike voetbalshirt speelt Paris Saint Germain de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Het away shirt van de Parijzenaren is dit jaar geïnspireerd door de vele monumenten in de stad Parijs en de successen van de club de afgelopen jaren.

Het PSG uitshirt is dit jaar geheel effen wit en bevat een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Deze hals bevat ook een knoopje. De binnenkant van de kraag bevat een zwarte taping. Deze taping prijkt ook weer aan de achterkant van het shirt. De binnenkant van de hals bevat een cirkel met daarin de naam van de stad. Ook over de achterkant van het shirt loopt deze taping door en hierin is een waterlelie verwerkt.  Op de borst prijken de logo's van Nike en de club in het goud en Fly Emirates versiert het midden van het voetbalshirt. Subsponsor QNB staat op de linker mouw. Dit nieuwe shirt wordt gedragen door sterren als Neymar Jr, Silva, Cavani, Draxler, Verratti, Mbappé, Di Maria en nog meer sterren. In de shops hieronder kan je je Paris Saint Germain voetbalshirt laten bedrukken met de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Klik op de buttons  als je dit shirt wilt kopen!