SKU: CD4188-101

Koop hier de authentic vesie van het Paris Saint Germain uitshirt 2020-2021 volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van PSG gedragen wordt en is uitgerust met het Vaporknit systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Verder zijn de mouwen van dit voetbalshirt uitgerust met een extra strip, waardoor deze nog beter mee bewegen met de beweging van je armen. In dit Nike voetbalshirt speelt Paris Saint Germain de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League uitwedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het Paris Saint Germain uitshirt 2020-2021 is dit seizoen een eerbetoon aan het 50 jarig bestaan van de club. In 1970 ontstond de club uit de Franse hoofdstad uit een fusie tussen Paris FC en Stade Germain. Qua design is het voetbalshirt geïnspireerd door het uitshirt van 1995-1996. In dit seizoen won de club de Europa Cup II door in de finale Rapid Wien te verslaan. Ook het tenue van 1996 had het traditionele Hechter design. Dit design stamt af van het jaar 1973, toen Paris Saint Germain voorzitter en designer een nieuw tenue voor PSG ontwierp met daarop een brede band. Dit design komt ook terug op het uitshirt. Het Paris Saint Germain uitshirt is wit en wordt gekenmerkt door de brede rode band over het midden van het tenue. Deze band wordt geflankeerd door twee dunnere blauwe banen. Dit is ook de kleur van de klassieke polokraag van het Paris Saint Germain uittenue.  Op de borst staan de logo's van Nike en de club. Op het midden van het voetbalshirt bevindt zich het logo van hoofdsponsor ACCOR en de linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor QNB. Verder bevat de onderkant van het tenue nog een label in de kleuren van de Franse vlag. De Paris Saint Germain tenues bestaan dit seizoen weer voor 100% uit polyester en bevatten ook de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Dit nieuwe Paris Saint Germain voetbal shirt wordt gedragen door sterren als Neymar, Mbappé, Icardi, Silva, Di Maria, Verratti, Bakker, Marquinhos, Paredes, Draxler en nog meer sterren. In de shops  kan je je Paris Saint Germain voetbalshirt laten bedrukken met de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Klik op de buttons als je dit shirt wilt kopen!

 

Koop deze producten