Paris Saint Germain uit shirt 2019-2020

Koop hier het nieuwste PSG uit shirt voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt Paris Saint Germain dit seizoen de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League uitwedstrijden. Dit seizoen bevat het tenue van Paris Saint Germain niet het logo van Nike, maar van Jordan Brand.

Qua kleur haalt het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt voor 2019-2020 haar inspiratie uit de basketbalshirts van Chicago Red Bulls, een club waar Michael Jordan een grote periode van zijn carrière gespeeld heeft. Dit shirt is fel rood (infrared) met zwarte accenten. Deze accenten komen terug in de toelopende v-hals en in een band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo's op het voetbalshirt zijn een combinatie van zwart en fel rood. De binnenkant van de hals bevat een zwarte taping. Deze taping loopt door over de achterkant van het tenue en in deze taping is op de achterkant de naam van de stad verwerkt. Ook in de hals staat de naam van de stad, waarbij de A is ingeruild voor de jumpman van Jordan Brand. Op de borst prijken de logo's van Nike en de Franse club in het zwart en op het midden van het shirt staat het logo van sponsor ALL (Accor Live Limitless). Sponsor QNB versiert de linker mouw. De Paris Saint Germain voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als sterren als Neymar, Mbappé, Cavani, Gueye, Herrera, Sarabia, Di Maria, Silva, Paredes, Verratti en andere spelers in dit shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons! Hier heb je de mogelijkheid het voetbalshirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer.