Paris Saint Germain trainingspak voor kinderen 2019-2020

Koop hier het nieuwe Paris Saint Germain pak voor kinderen. Dit pak kan je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het pak van PSG is namelijk beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 158, 170 en 176.  Dit betreft het trainingspak of warming-up pak,  welke door de club wordt gebruikt om in te trainen of de warming-up in af te werken ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 2019-20. Het pak bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek. 

Het trainingsjack is grijs met rode accenten en een hoge hals. Verder zijn de logo's van de club en Nike vertegenwoordigd op het trainingspak. Deze zijn fel rood.  De zijkanten van het jack bevatten twee zakken met een rits. Verder bevatten de schouders en mouwen van het pak een strip. Het jack bevat over het midden ook een speciale band. De trainingsbroek van dit pak is donkergrijs met een  strip aan de zijkanten. Ook op de tech trainingsbroek staan de logo's van de club en Nike in het fel rood. Daarnaast bevat de broek zakken en valt deze strak om de benen. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als Di Maria, Mbappé, Neymar JR, Draxler, Rabiot, Verratti, Cavani, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in dit trainingspak? Klik op de button(s) om deze te kopen!