SKU: CD5302-411SUIT

Koop hier het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak voor kinderen. Dit Paris Saint Germain trainingspak kan je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het pak van PSG is namelijk beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 158, 170 en 176.  Dit betreft het trainingspak of warming-up pak,  welke door de club wordt gebruikt om in te trainen of de warming-up in af te werken ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. Het trainingspak bestaat uit een trainingstrui en een trainingsbroek. 

De Paris Saint Germain training top is dit seizoen overwegend blauw met een design van rode en blauwe golven over de mouwen van de trainingstrui. Dit is kenmerkend voor het nieuwe Nike template. Een ander kenmerk van dit template is de diagonale band over de mouwen. Op de borst staat alleen het clublogo en op het midden van de sweater staat het logo van sponsor All (Accor Live Limitless). Beide mouwen bevatten de swoosh van Nike. De hoge hals bevat een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de training top nog strakker om het lichaam valt. De mouwen betreffen bovendien raglanmouwen, welke goed meebewegen met de bewegingen van de armen en schouders, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. De Paris Saint Germain trainingsbroek is geheel blauw met rode accenten. De zijkanten van de Paris Saint Germain trainingsbroek voor 2020-2021 bevat een diagonale blauwe taping. Verder bevat deze broek twee zakken aan de zijkanten en heeft deze broek een strakke pasvorm. Daarnaast zijn de logo's van de club en Nike. Bij de onderkant van de Nike trainingsbroek zitten strakke elastische sluitingen zodat de broek strak blijft zitten. Deze zijn ook uitgevoerd met een rits, zodat je ze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De bovenkant van de trainingsbroek van Paris Saint Germain bevat een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Deze broek bestaat voor 97% uit polyester en 3% uit elasthaan. Bovendien is het gehele Paris Saint Germain trainingspak uitgerust met de Nike Dri Fit technology, voor een optimale prestatie. 

Wil jij net als Di Maria, Mbappé, Neymar JR, Draxler, Verratti, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in dit trainingspak? Klik op de button(s) om deze te kopen! 

Koop deze producten