Paris Saint Germain Champions League training shirt 2019-2020

Koop hier het witte PSG Champions League trainingsshirt voor 2019-2020 voor kinderen en volwassenen. Dit training shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit shirt is dus beschikbaar voor alle leeftijden.

Dit betreft het shirt, welke door de club wordt gebruikt als trainingsshirt in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. Het shirt van Nike is in stijl van de kleuren van het 3e shirt van de club uit Parijs. Het training tenue is namelijk wit met een Vapor hals. Dit is een combinatie van een rechte en diagonale hals. De achterkant van de hals bevat een rode taping en over de schouders bevinden zich zigzag banen, welke verdeeld is in horizontale strepen. Verder staan de logo's van Nike en de club op de borst. Het Nike logo betreft het zogenaamde Futura logo. Dit logo werd door Nike vooral gebruikt in de jaren '90 en bestaat uit de swoosh en het woordmerk van Nike. 

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology voor een optimale prestatie. Wil jij net als Mbappé, Neymar, Di Maria, Draxler, Verratti, Cavani, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in dit shirt? Klik op de button(s) om het shirt te kopen!