Paris Saint Germain training shirt 2021 - Roze - Kinderen

Koop hier het nieuwe roze Paris Saint Germain trainingsshirt 2021 voor kinderen. Dit trainingshsirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het trainingsshirt is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit betreft het shirt, welke door de club wordt gebruikt als trainingsshirt in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van het seizoen 2020-2021, dus van januari tot mei 2021.

Het Paris Saint Germain trainingsshirt is overwegend zilver met roze mouwen. Deze mouwen zijn uitgerust met een all-over print van golven. Bovendien bevatten de mouwen een diagonale roze band. Het Paris Saint Germain training shirt 2021 is bovendien voorzien van een ronde hals.  Op de borst van dit tenue staan de jumpman van Jordan Brand en het logo van de club in het zwart/roze. Deze zijn op het midden van de borst geplaatst. Daaronder prijkt het logo van sponsor ALL. De mouwen van het trainingstenue betreffen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. Dit trainingsshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology voor een optimale afvoer van vocht en ventilatie.

Wil jij net als Mbappé, Neymar JR, Icardi, Di Maria, Draxler, Bakker, Kimpebe, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in dit shirt? Klik op de button(s) om het shirt te kopen!