Paris Saint Germain training shirt 2020 - Zwart - Kinderen

Koop hier het nieuwe, zwarte Paris Saint Germain trainingsshirt van Jordan Brand voor kinderen. Dit roze Paris Saint Germain voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS!  Dit betreft het shirt, welke door de club wordt gebruikt als trainingsshirt in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van het seizoen 2019-2020, dus van januari tot mei 2020.  

Het Paris Saint Germain trainingsshirt van Jordan Brand is zwart met een all-over print van flitsende, blauwe strepen over de mouwen. Deze taping is verdeeld in dunne strepen. Verder is het training shirt van PSG uitgerust met een diagonale hals, die naar het midden recht loopt. De binnenkant van de hals is uitgerust met een speciale taping in de iconische NBA kleuren en de kleuren van de Franse vlag: rood/wit/blauw. Op de borst van dit tenue staan de jumpman van Jordan Brand en het logo van de club in het zwart/wit. De mouwen van het trainingstenue betreffen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam.

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology voor een optimale prestatie. Wil jij net als Mbappé, Neymar JR, Icardi, Di Maria, Draxler, Cavani, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in dit shirt? Klik op de button(s) om het shirt te kopen!