Roze Paris Saint Germain training shirt 2019 - kinderen

Koop hier het nieuwe roze PSG trainingsshirt voor 2019 voor kinderen. Dit roze Paris Saint Germain voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS!  Dit betreft het shirt, welke door de club wordt gebruikt als trainingsshirt in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van het seizoen 2018-2019, dus van januari tot mei 2019.

Het shirt van Nike is roze met een zwarte taping over de schouders en mouwen. Deze taping is verdeeld in dunne strepen. In de strip is bovendien de swoosh van Nike verwerkt. De strip wordt afgesloten door de naam van de stad: PARIS. Verder is het training shirt van PSG uitgerust met een diagonale hals, die naar het midden recht loopt.  Bovendien zijn de logo's van de club. Nike en Fly Emirates vertegenwoordigd op dit shirt. De mouwen van het trainingstenue betreffen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam.

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology voor een optimale prestatie. Wil jij net als Mbappé, Neymar JR, Alves, Di Maria, Draxler, Cavani, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in dit shirt? Klik op de button(s) om het shirt te kopen!