Merk: SKU: DH7810-013

Koop hier het nieuwe Jordan Brand Paris Saint Germain trainingsshirt 2022 voor kinderen. Dit trainingsshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het trainingsshirt is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit betreft het shirt, welke door de club wordt gebruikt als trainingsshirt in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van het seizoen 2021-2022, dus van januari tot mei 2022.

Het Paris Saint Germain trainingsshirt 2022 is geheel grijs met een all-over print van donkerblauwe vlekken. Verder heeft het trainingsshirt alle kenmerken van het Nike Strike template. Het trainingstenue bevat een ronde hals en wordt verder gekenmerkt door de diagonale band over de mouwen. Deze band is in stijl van de clubkleuren van PSG: navy blauw/wit/rood. Op de borst van dit tenue staan de jumpman van Jordan Brand en het logo van de club. Op het midden van het trainingstenue staat het logo van ALL. De mouwen van het trainingstenue betreffen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. Dit trainingsshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology voor een optimale afvoer van vocht en ventilatie.

  • Aansluitende pasvorm voor een slanke feel
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Weergegeven kleur: Wolf Grey/Wolf Grey/Wit/Midnight Navy

Wil jij net als de spelers van de Franse club schitteren in dit shirt? Klik op de button(s) om het Paris Saint Germain training shirt te kopen! 

Koop deze producten