Paris Saint Germain Champions League training top - kinderen

Koop hier de nieuwe rode Paris Saint Germain Champions League trainingssweater voor 2019-2020 voor kinderen. Deze trainingssweater kan je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Deze training top van PSG kan namelijk kopen in de volgende kindermaten: 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Deze trainingstrui is onderdeel van het Paris Saint Germain Champions League trainingspak

Dit betreft de sweater, welke door de club wordt gebruikt als drill top in de voorbereiding op de Champions League thuis- en uitwedstrijden gedurende dit seizoen. De zip training sweater is wit met rode accenten en een hoge hals. De mouwen bevatten een speciale taping. Deze taping is weer verdeeld in dunne strepen. De hoge hals bevat een rits tot de borst. Verder zijn de logo's van de club en Nike vertegenwoordigd op deze sweater. Het Futura logo betreft het logo dat door Nike gebruikt werd in de jaren '90. De mouwen van deze top zijn zogenaamde raglanmouwen en vallen strak om de armen. Bovendien bewegen de mouwen perfect mee met de bewegingen van de armen door het elastische materiaal. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, waardoor de top super strak om het lichaam valt. Wil jij net als Neymar, Draxler, Di Maria,  Verratti, Mbappé, Cavani, Icardi, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in deze top?

Klik op de button(s) om de sweater te kopen! Deze tops bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology!