Paris Saint Germain training sweater 2020 - Zwart/Blauw

Koop hier het nieuwe zwart/blauwe Paris Saint Germain trainingssweater voor 2020 van het Paris Saint Germain 2020 trainingspak voor kinderen of volwassenen. Deze training top van PSG kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en voor KIDS in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit betreft de sweater, welke door de club wordt gebruikt als drill top in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van 2019-2020  dus van januari tot mei 2020. 

De zip training sweater is zwarte met blauwe accenten en een hoge hals. De blauwe accenten komen vooral terug in de strip over de mouwen en schouders. De strip is verdeeld in dunne strepen. De hoge hals bevat een rits tot de borst. Op de borst van de trainingstrui staan de jumpman van Jordan Brand en het logo van de club. De binnenkant van de hals bevat een speciale taping. Deze taping is geheel in stijl van de kleuren van de Franse vlag en het NBA logo. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de training top nog strakker om het lichaam valt. De mouwen betreffen bovendien raglanmouwen, welke goed meebewegen met de bewegingen van de armen en schouders, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. Deze top bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil jij net als Mbappé, Neymar JR, Draxler, Di Maria Verratti, Cavani, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in deze top? Klik op de button(s) om de sweater te kopen! Deze tops bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology!