Paris Saint Germain keepersshirt 2020-2021 - Oranje

Koop hier het nieuwste Paris Saint Germain keepersshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen.  Dit shirt kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.Dit shirt wordt door de keepers van PSG gedragen tijdens de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. Dit shirt wordt dit seizoen onder andere gedragen door Navas, Rico en Bulka. 

Het Paris Saint Germain keepersshirt 2020-2021 is dit jaar geheel oranje en is gebaseerd op het standaard Nike template. Het voetbalshirt bevat een all-over print van golven en stippen. Deze print heeft wat weg van een vingerafdruk of DNA print. Daarnaast is het keeperstenue van Paris Saint Germain uitgerust met een zwarte details. De ronde hals is zwart en hetzelfde geldt voor de taping aan de zijkanten van het tenue. De mouwen zijn verder geheel oranje.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het shirt staat hoofdsponsor ALL.  De achterkant van de hals bevat een kleine v-opening. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik op de buttons om dit keeper shirt te bestellen. In deze shops kan je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de keepers zoals Navas en de andere keepers.