Olympique Marseille authentic uitshirt 2021-2022

Bestel hier het nieuwste authentic Puma Olympique Marseille uitshirt 2021-2022 voor volwassenen. Het authentic voetbalshirt is ook het tenue dat daadwerkelijk door de spelers van Marseille gedragen wordt dit seizoen. Dit Olympique Marseille voetbalshirt wordt door de spelers van Olympique Marseille gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Franse Ligue, Coupe de France en in Europa gedurende 2021-2022. Dit uitshirt kan je kopen in de maten XS, S, M, L, XL, XXL. 

Het Olympique Marseille uitshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan de stad en de OM Foundation! Het tenue bevat een design van zigzagbanen in verschillende tinten blauw. De kleur verwijst naar de zee en de zigzagbanen zijn geïnspireerd door het logo van de OM Foundation. Het logo van de OM Foundation is verwerkt aan de binnenkant van de v-hals.  Op de borst van het shirt prijken de logo's van de club en Puma. Hoofdsponsor UBER EATS versiert het midden van het voetbalshirt. Het logo van Puma staat ook op beide mouwen. De PUMA tenues zijn uitgerust met de Dry Cell technologie van het merk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

  • dryCELL: PUMA's benaming voor vochtafvoerende eigenschappen die je droog en comfortabel houden
  • Bevat gerecycled materiaal: gemaakt met gerecyclede vezels. Een van PUMA's inspanningen om onze impact op het milieu te verminderen
  • V-hals
  • Materiaal Buitenkant: 100% Polyester

Klik op de buttons om het Puma Olympique Marseille uitshirt 2021-2022 vanaf nu exclusief te kopen voor volwassenen. In deze shops kan je het nieuwe shirt Marseille shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van Marseille.