Merk: SKU: 766095-02

Bestel hier het nieuwste Puma Olympique Marseille uitshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. Dit Olympique Marseille voetbalshirt wordt door de spelers van Olympique Marseille gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Franse Ligue, Coupe de France en in Europa gedurende het seizoen 2022-2023. Dit uitshirt kan je kopen in de maten XS, S, M, L, XL, XXL en in kindermaten 128, 140, 152, 164 en 176.

Het Olympique Marseille uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het stadion van de club, het Stade Velodrome. Het voetbalshirt is donkerblauw en bevat een all-over print van ruiten, die als golven over het voetbalshirt lopen. Dit design is geïnspireerd door het dak van stadion en de lengte en breedtegraad van de thuishaven van de club. De band aan de onderzijde van de mouwen is lichtblauw en bovendien bevat het voetbalshirt een ronde hals. Op de borst van het Olympique Marseille uitshirt staan de logo's van de club en Puma. Hoofdsponsor CAZOO versiert het midden van het voetbalshirt. Het logo van Puma staat ook op beide mouwen. De binnenkant van de hals bevat een graphic van de wereldbol met daarbij de Griekse naam voor de stad: MASSALIA. Hier staan ook de lengte en breedtegraad van het Stade Velodrome. De PUMA tenues zijn uitgerust met de Dry Cell technologie van het merk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

  • dryCELL: prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Midori: Gemaakt met de biobased finishing behandeling miDori® bioWick
  • Gerecycleerde inhoud: Gemaakt met ten minste 20% gerecycled materiaal als een stap naar een betere toekomst
  • Normale pasvorm
  • Ingezette mouwconstructie met raglan-achternaad
  • Platte gebreide ronde hals
  • Geborduurd PUMA Cat-logo op de borst en mouwen
  • Officieel teamembleem op de borst

Klik op de buttons om het Puma Olympique Marseille uitshirt 2022-2023 vanaf nu exclusief te kopen voor kinderen en volwassenen. In deze shops kan je het nieuwe shirt Marseille shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van Marseille. 

Koop deze producten