Olympique Marseille trainingspak 2021-2022 - Lichtblauw

Bestel hier direct en snel het nieuwste Puma Olympique Marseille trainingspak 2021-2022 voor kinderen. Dit Olympique Marseille pak kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Dit is het pak waarin de spelers van Marseille trainen in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Europese wedstrijden gedurende 2021-2022. 

Het  Puma Olympique Marseille trainingspak 2021-2022 bestaat dit seizoen uit een training top en een trainingsbroek. De Puma Olympique Marseille training sweater 2021-2022 is volledig lichtblauw en bevat ook donkerblauwe accenten. De schouders bevatten een donkerblauw vlak en ook de zijkanten van de training sweater zijn uitgerust met een lichtblauw vlak. Daaronder bevindt zich een design van golven.  De mouwen zijn raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Over de schouders en mouwen bevinden zich ook de logo's van Puma en op de borst staan de logo's van de club en PUMA. De trainingsbroek van Olympique Marseille is geheel zwart met aan de onderkant een design van lichtblauwe golven. Deze Olympique Marseille trainingsbroek heeft verder een tapered fit. De broek valt namelijk strak om de enkels en kuiten. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen en de broek bevat ook twee zakken. De bovenkant van de Marseille trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Op de trainingsbroek prijken ook de logo's van de club en Puma. Het Olympique Marseille trainingspak voor 2021-2022 is ook uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik direct op de buttons om het Puma Olympique Marseille trainingspak 2021-2022 direct te bestellen voor kinderen en volwassenen!