Olympique Marseille authentic voetbalshirt 2021-2022

Koop hier de authentic versie van het Olympique Marseille thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. Het authentic voetbalshirt is het tenue dat daadwerkelijk door de spelers gedragen wordt. Dit tenue is niet alleen uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, maar ook met de Shincool technologie. De combinatie van deze technologieën zorgt voor een betere vochtafvoer en ventilatie. Bovendien hebben de authentic tenues een strakke fit en zijn de shirts lichter dan de replica voetbalshirts.  Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Marseille de Ligue 1, Coupe de Ligue en Europese wedstrijden in het Stade Velodrome gedurende 2021-2022.

Het Olympique Marseille thuisshirt 2021-2022 is dit jaar een eerbetoon aan het voetbalshirt van 30 jaar geleden, namelijk aan het tenue van 1989-1990. In dit tenue werd Marseille kampioen van Frankrijk en behaalde het de halve finale van de Europa Cup I. Het Olympique Marseille voetbalshirt is dit jaar geheel wit en wordt gekenmerkt door de horizontale blauwe lijnen over de mouwen in het lichtblauw. Ook de sidepanels van het tenue zijn lichtblauw. Op de borst prijken de logo's van de club en PUMA. Het logo van de kledingsponsor staat ook op de mouwen van het tenue. Sponsor UBER EATS versiert het midden van het shirt. Alle tenues van PUMA bestaan dit jaar voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Dry Celll technologie van het merk, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Dit tenue wordt gedragen door spelers als Milik, Payet, Ntcham, Benedetto, Kamara, Lirola, Nagatomo, Sakai en andere spelers. 

Klik op de buttons om dit shirt exclusief te kopen voor volwassenen en kinderen. In deze shop kan je het shirt van Marseille laten bedrukken van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van Marseille.