Olympique Marseille thuis shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Olympique Marseille thuisshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt Marseille de Ligue 1, Coupe de Ligue en Europese wedstrijden in het Stade Velodrome gedurende 2020-2021.

Het voetbalshirt van Marseille is dit jaar een ode aan verschillende architecturale werken van de 20ste eeuw in de Zuid ranse stad. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat een all-over print van diagonale ruiten over het tenue. Deze ruiten staan symbool voor verschillende bouwwerken in de stad. Verder bevat het Olympique Marseille thuisshirt 2020-2021 lichtblauwe details. De ronde hals is lichtblauw en hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen.  Op de borst prijken de logo's van de club en PUMA. Het logo van de kledingsponsor staat ook op de mouwen van het tenue. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is heel subtiel in het goud de naam van de stad verwerkt. Sponsor UBEREATS versiert het midden van het shirt. Alle tenues van PUMA bestaan dit jaar voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Dry Celll technologie van het merk. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Payet, Thauvin, Benedetto, Kamara, Lihadji, Saka en andere sterspelers. 

Klik op de buttons om dit shirt exclusief te kopen voor volwassenen en kinderen. In deze shop kan je het shirt van Marseille laten bedrukken van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van Marseille.