Olympique Lyon uit shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwe Olympique Lyon uitshirt en uittenue voor kinderen en volwassenen. Dit nieuwe Lyon shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Dit voetbalshirt wordt door de spelers van Lyon gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Franse Ligue 1 en Coupe de France uitwedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het Olympique Lyon uitshirt 2020-2021 is dit seizoen grijs met een design van verticale strepen over de body van het tenue. Daarnaast is het tenue uitgerust met een adidas EQT v-collar, welke kenmerkend is voor het adidas Condivo 20 template. De mouwen bevatten aan de onderkant verder een brede grijze band. De adidas strepen staan op de zijkanten van het tenue en zijn wit.  Op de borst prijken de logo's van de club en Lyon. Hoofdsponsor Emirates staat op het midden van de shirts. Verder is de binnenkant van de hals uitgerust met de leus van de club: ''NOUS SOMMES LYONNAIS.''  Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht. 

Het shirt wordt vanaf nu gedragen door sterren als Depay, Dembélé, Aouar, Cherki, Bruno, Traoré, Kadewere, Tousart, Ekambi en nog meer sterren! Klik op de buttons om het shirt te bestellen. In deze shops kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer.