SKU: HC1015

Bestel hier het officiële adidas Olympique Lyon trainingspak 2022-2023 voor kinderen. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het trainingspak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176.  Dit trainingspak wordt door Olympique Lyon gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in Ligue 1 en de Coupe de France gedurende het seizoen 2022-2023. 

De Olympique Lyon training sweater is volledig grijs met rode en blauwe details, geïnspireerd door de clubkleuren van ''L'Ol.'' De adidas strepen hebben namelijk deze kleuren. Twee van de adidas trademark strepen zijn rood en de middelste baan is blauw. Deze banen lopen diagonaal af, wat kenmerkend is voor het adidas Condivo 222 template. De zijkanten van de training sweater bevatten een grijs vlak met daarin een prins van geometrische vormen, die lijken op diamanten. De zijkanten zijn ook uitgerust met een diagonale blauwe en rode band band. Het adidas logo op de rechterborst is ook blauw en de linkerborst bevat de badge van de voetbalclub. De training sweater heeft verder de gebruikelijke, functionele details. De Olympique Lyon training sweater 2022-2023 heeft namelijk een semi hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. De achterkant van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming. 

De Olympique Lyon trainingsbroek 2022-2023 is grijs. De adidas strepen beginnen vanaf de knieën en lopen door tot de onderkant van de trainingsbroek. De strepen hebben dezelfde kleuren als op de Olympique Lyon training sweater 2022-2023. De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met een diagonale blauwe en rode band. De broek bevat ook de logo's van de club en adidas ter hoogte van de heupen. De broek is verder uitgerust met een tailleband aan de bovenkant. Met deze band kan de fit van de broek aangepast worden. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, waarmee je de broek nog makkelijker over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De broek bevat twee zakken en op de broek prijken ook de logo's van de club en adidas. De trainingsbroeken van adidas bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik direct op de buttons om het adidas Olympiqye Lyon trainingspak 2022-2023 voor kinderen te bestellen!