SKU: 58553916

Bestel hier direct en snel het OGC Nice uitshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. Dit tenue is onderdeel van de OGC Nice voetbalshirts 2022-2023. In dit voetbalshirt speelt OGC de Ligue 1 en Coupe de France uitwedstrijden gedurende 2021-2022. Dit OGC Nice tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het OGC Nice uitshirt 2022-2023 is wit en bevat verschillende details in de clubkleuren van de Franse club. Over het midden van het voetbalshirt lopen twee verticale zwarte banen met in het midden een rode baan. Ook de taping op de zijkanten van het voetbalshirt heeft deze kleurencombinatie. Het voetbalshirt bevat een ronde hals.  Op de borst staan de logo's van de club en Macron. Sponsor INEOS versiert het midden van het tenue. De achterkant van de hals bevat de leus van de club: ''ISSA NISSA.'' De binnenkant van het OGC Nice uitshirt bevat een label in de clubkleuren van de Franse club met daarin de naam. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

  • Ronde hals
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Siliconen clubbadge
  • Dye-sub print
  • High-tech stof speciaal ontworpen voor wedstrijdtenues. Het is licht, zeer kneedbaar en scheurvast. Gegarandeerd supersnel droog.

Klik direct op de buttons om dit OGC Nice uitshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kun je de tenues van de Franse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!