OGC Nice thuis shirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het OGC Nice thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. Dit tenue is onderdeel van OGC Nice voetbalshirts 2021-2022. In dit voetbalshirt speelt OGC de Ligue 1 en Coupe de France thuiswedstrijden in de Allianz Riviera gedurende 2021-2022. Dit OGC Nice tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het OGC Nice thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar weer het iconische design. De body van het tenue wordt gekenmerkt door de dunne, verticale rode en zwarte banen. De mouwen van het OGC Nice tenue zijn zwart en bevatten aan de onderkant een witte band. Verder is het OGC Nice voetbalshirt uitgerust met een y-hals met knoopje en een gevouwen kraag. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron Sportswear en de linkerborst bevat de badge van de club. Sponsor INEOS versiert het midden van het tenue. De achterkant van de hals bevat de leus van de club: ''ISSA NISSA.'' De binnenkant van het OGC Nice thuisshirt bevat een label in de clubkleuren van de Franse club met daarin de naam. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Klik direct op de buttons om dit OGC Nice voetbalshirt te bestellen. In deze winkels kun je de tenues van de Franse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!