OGC Nice 3e shirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het OGC Nice 3e shirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. Dit tenue is onderdeel van OGC Nice voetbalshirts 2021-2022. In dit voetbalshirt speelt OGC Nice een aantal Ligue 1 en Coupe de France uitwedstrijden gedurende 2021-2022. Dit OGC Nice tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het OGC Nice 3e shirt 2021-2022 is dit jaar geheel zwart met gouden accenten. De gouden accenten komen terug in de kraag, de band aan de onderkant van de mouwen en de band aan de onderkant van het tenue. Ook alle logo's op het OGC Nice uitshirt 2021-2022 zijn goud.  Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron Sportswear en de linkerborst bevat de badge van de club. Dit betreft een monochrome badge. De badge heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: zwart/goud. Sponsor INEOS versiert het midden van het tenue. De achterkant van de hals bevat de leus van de club in het goud: ''ISSA NISSA.'' De binnenkant van het OGC Nice 3e shirt bevat een label in de clubkleuren van de Franse club met daarin de naam. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als Dolberg, Dante, Stenges, Atal, Kluivert, Gouiri, Todibo, Thuram, Rosario, Lemina en andere spelers dit tenue dragen? Klik dan direct op de buttons om dit OGC Nice 3e shirt 2021-2022 te bestellen. In deze winkels kun je de tenues van de Franse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!