Frankrijk windrunner 2020-2021 - Wit

Koop hier het nieuwste Frankrijk windrunner jack van Nike voor volwassenen, inclusief in damesmaten. Dit jack kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Deze windrunner dragen de spelers van het Franse nationale elftal in de voorbereiding op de EK 2021 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het jack is geheel in stijl van de kleuren van het uitshirt van het Franse nationale elftal. De Frankrijk windrunner van Nike is namelijk geheel wit. Verder is het jack uitgerust met een verstelbare capuchon. Het jack is bovendien erg licht door het ripstopmateriaal en bevat een meshvoering voor de perfecte ventilatie. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en je ook nog eens de perfecte bewegingsvrijheid hebt. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken en op de borst prijken de logo's van Nike en de Franse bond. Boven het embleem van de FFF prijken twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. In 1978 werd de windrunner voor het eerst geïntroduceerd door Nike. Vandaag de dag is dit hardloopjack voor alledag nog steeds even relevant en fenomenaal als toen. Dit jack bestaat voor 100% uit polyester en is bovendien uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil je net als sterren als Griezmann, Pogba, Mbappé en andere spelers van het nationale elftal dit jack met trots dragen? Klik op de buttons om dit jack exclusief te kopen!