SKU: DN0688-100

Bestel hier het nieuwe Nike Frankrijk uitshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en voor volwassenen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt het Franse voetbalelftal de WK 2022 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. 

Het Frankrijk uitshirt 2022-2023 is volledig wit en bevat print van iconische momenten uit de historie van Frankrijk en bovendien verschillende bezienswaardigheden. De print bevat onder andere een verwijzing naar de Franse revolutie van 1789, de Cockerel (de haan), botanische versieringen, de Arc de Triomphe en Clairefontaine. De print op het tenue betreft een zogenaamde ''Toile de Jouy'' print. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het donkerblauw en de linkerborst het logo van de Franse voetbalbond (FFF). De twee sterren boven het logo verwijzen naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. Het Frankrijk uitshirt bevat dit jaar een ronde hals en de binnenkant van de hals bevat het motto van het nationale voetbalelftal “Nos Differences Nous Unissent”. De linkermouw bevat aan de onderkant een label van de Franse vlag. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft
  • Het replicadesign is geïnspireerd door de voetbalshirts die de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Frankrijk uitshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kun je het Frankrijk uittenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt die de spelers ook op het tenue dragen. 

Koop deze producten