SKU: DN0690-410

Bestel hier het nieuwe Nike Frankrijk thuisshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en voor volwassenen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt het Franse voetbalelftal de WK 2022 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. 

Het Frankrijk thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door ''Nouveau France''. Het voetbalshirt is navy blauw en wordt gekenmerkt door de gouden details. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het goud en de linkerborst het logo van de Franse voetbalbond (FFF). De twee gouden sterren boven het logo verwijzen naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. Het Frankrijk thuisshirt bevat dit jaar een henley collar met een knoopje en de binnenkant van de hals bevat het motto van het nationale voetbalelftal “Nos Differences Nous Unissent”. De band aan de onderkant van de mouwen bevat een speciaal patroon, geïnspireerd door de bladeren van een eikenboom en de takken van een olijfboom. Dit staat symbool voor de kracht, solidariteit en vrede van de inwoners van Frankrijk. Dit patroon komt ook weer terug in de kraag. De linkermouw bevat aan de onderkant een label van de Franse vlag. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft
  • Het replicadesign is geïnspireerd door de voetbalshirts die de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Frankrijk thuisshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kun je het Frankrijk tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt die de spelers ook op het tenue dragen. 

Koop deze producten