SKU: CD0700-498

Bestel hier het nieuwe Frankrijk thuisshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit voetbalshirt van Nike kan je per direct bestellen voor kinderen en volwassenen. Dit shirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt Les Bleus de thuiswedstrijden tijdens Euro 2020 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden in de periode 2020-2021. 

Het Frankrijk voetbalshirt is dit jaar geïnspireerd door het voetbalshirt van 1998, het tenue waarin Les Bleus voor het eerst het WK wonnen.Het Frankrijk thuisshirt is dit jaar geheel navy blauw en wordt gekenmerkt door de dunne, verticale blauwe banen over het tenue. Bovendien bevat het voetbalshirt van Les Bleus een horizontale rode baan over het midden van het tenue. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met eeen ronde hals in het navy blauw. De achterkant van de hals bevat een kleine v-opening. Verder bevatten de zijkanten van het tenue een donkerblauwe taping en is aan de binnenkant van de hals een speciale graphic verwerkt. Hier staan de letters F en R in elkaar verwerkt en daaromheen staat de tekst: ''Liberté, égalité, fraternité.'' Op de borst prijken de logo's van Nike en de Franse FFF. Boven het embleem van de Franse bond prijkt twee sterren,  welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. De binnenkant van het tenue bevat nog een extra detail.  Dit tenue bestaat uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als spelers als Mbappé, Pogba, Griezmann, Giroud, Pavard, Kanté, Coman, Hernandez, Martial, Varane en nog meer spelers in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om dit tenue te bestellen voor kinderen en volwassenen. 

Koop deze producten