SKU: CV5762-439

Bestel hier direct het Nike Frankrijk dames voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt spelen de vrouwen van Frankrijk (Les Bleuees) de Euro 2022 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. 

Het Frankrijk dames voetbalshirt is overwegend blauw en bevat een all-over print van bloemen en andere patronen, geïnspireerd door de neoklassieke kunst en architectuur. Het voetbalshirt bevat bovendien rode details. De taping aan de zijkanten is rood. In dit gedeelte is de bijnaam van het nationale elftal verwerkt: Les Bleues. Ook de achterkant van de hals bevat een rode band. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst is uitgerust met het logo van de Franse voetbalbond. De binnenkant van de hals bevat een graphic in de vorm van het land met daarin de leus van het nationale elftal: ''Nos differences, nous unissent.'' De linkermouw bevat aan de onderkant een graphic van de Franse vlag. Dit Frankrijk tenue bestaat uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd op wat de spelers dragen op het veld.
  • Aansluitende pasvorm voor een slanke feel
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Weergegeven kleur: Hyper Cobalt/Siren Red/Wit
  • Stijl: CV5762-439

Klik direct op de buttons om het Frankrijk dames voetbalshirt direct te bestellen! In deze shops kun je de nieuwe Frankrijk vrouwen tenues laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de speelsters ook op het tenue dragen. Directe levering! 

Koop deze producten