Finland thuisshirt 2020-2021

Bestel hier vanaf nu het Finland voetbalshirt van Nike voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van Finland de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden.

Het Finland voetbalshirt is dit seizoen een eerbetoon aan de Finse vlag. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door het grote kruis over de body van het tenue en de mouwen. Dit kruis is overwegend navy blauw en vervaagt naar de onderkant in een heldere blauwe kleur. Verder is het Finland tenue voorzien van een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. De binnenkant van de hals bevat nog een speciale graphic. Hier staat ''SSU Suomi'' in de kleuren van de Finse vlag. Op de rechterborst prijkt het Nike logo in het goud en de andere borst bevat de badge van de Finse voetbalbond. De zijkanten van het tenue bevatten een zigzagtaping in het wit. Dit is kenmerkend voor het nieuwe template van Nike. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht. 

Dit shirt wordt gedragen door sterren als Pukki, Kamara, Niskanen, Hostikka, Tuominen, Moisander, Sparv en andere spelers in dit tenue schitteren? Check hier de shops waar je dit voetbalshirt exclusief kunt kopen. Hier kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!