Merk: SKU: EX6073

Bestel hier direct en snel het nieuwste Sheffield United uitshirt 2020-2021 van adidas. In dit tenue speelt Sheffield United de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. 

Het Sheffield United uitshirt is dit seizoen roze en bevat een camouflage achtige print. Daarnaast is het uitshirt voorzien van zwarte details. De drie adidas strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor een band aan de onderkant van de mouwen.
 Op de borst staan de logo's van adidas en de club & op het midden van het tenue prijkt sponsor USG. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Wil jij net als spelers als Egan, Erge, McBurnie, mcGoldrick, Lundstram, Mousset, Sharp en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shop kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt.