Nottingham Forest uitshirt 2021-2022

Bestel hier het nieuwste Macron Nottingham Forest uitshirt 2021-2022 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Nottingham Forest de Championship, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2021-2022. 

Het Nottingham Forest uitshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend navy blauw met een all-over print van flitsende paarse lijnen met een gradiënt design aan de rechterzijde van het tneue. Verder bevat het tenue een toelopende v-hals en zijn ok alle logo's op het tenue rood.  Op de rechter borst staat het logo van kledingsponsor Macron en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de mouwen. De linker borst bevat het logo van de club met twee sterren. Deze sterren verwijzen naar het winnen van de Europa Cup I in 1979 en 1980. Op het midden van het tenue staat sponsor BOXT. In de nek op de achterzijde van het Nottingham Forest tenue zijn de letters van de leus van de club verwerkt: COYR (Come On You Reds). Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de mPerformance technologie. Deze technologie is verwerkt in de stof van de tenues en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Klik direct op de buttons om dit voetbalshirt te bestellen. In deze shop kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!