Merk: SKU: 58557237

Bestel hier het nieuwste Macron Nottingham Forest thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Nottingham Forest de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. 

Het Nottingham Forest thuisshirt 2022-2023 is geheel rood (Garibaldi red) en wordt vooral gekenmerkt door de all-over print op de mouwen en de zijkanten van het voetbalshirt. Deze print is geïnspireerd door de Trent Bridge, de befaamde brug in de stad. Het voetbalshirt bevat een ronde hals. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Macron en de linkerborst bevat het logo van de club. De twee sterren boven het logo verwijzen naar het twee keer winnen van de Europa Cup I (1979 en 1980). In de nek op de achterkant van het tenue staan de letters COYF (Come On You Forest). Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Gebreide inzetstukken
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Dye-sub print

Klik direct op de buttons om dit voetbalshirt te bestellen. In deze shop kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!