Millwall FC uitshirt 2021-2022

Bestel hier het nieuwste Macron Millwall FC uitshirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt de Londense club de uitwedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup gedurende 2021-2022. Dit voetbalshirt is onderdeel van de Millwall voetbalshirts 2021-2022

Het Millwall FC uitshirt 2021-2022 is dit seizoen lichtblauw/grijs met donkerblauwe accenten. Deze donkerblauwe accenten komen terug in de band aan de onderkant van de polokraag en aan de zijkanten van het voetbalshirt. Ook de band aan de onderkant van de mouwen en alle logo's op het tenue zijn donkerblauw. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Macron logo en de linkerborst bevat het clublogo. Dit betreft een siliconen badge. Sponsor HUSKI Chocolate versiert het midden van het tenue. Op de achterkant van het tenue prijkt de naam van de club en de binnenkant van de hals bevat een label met daarin het oprichtingsjaar.  Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit Millwall FC uittenue te bestellen. In deze winkels kun je het Millwall shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.