Millwall FC thuis shirt 2021-2022

Bestel hier het nieuwste Millwall voetbalshirt van Macron voor het seizoen 2021-2022. In dit voetbalshirt speelt de Londense club de thuiswedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup in The Den gedurende 2021-2022. Dit voetbalshirt is onderdeel van de Millwall voetbalshirts 2021-2022

en wordt gekenmerkt door de gouden accenten. Deze komen terug in de band van de polokraag en de band aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het tenue een print van verticale blokken in een andere tint blauw aan de bovenkant van het voetbalshirt.. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Macron logo en de linkerborst bevat het clublogo. Sponsor HUSKI Chocolate versiert het midden van het tenue. Op de achterkant van het tenue prijkt de naam van de club en de binnenkant van de hals bevat een label met daarin het oprichtingsjaar.  Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit Millwall FC tenue te bestellen. In deze winkels kun je het Millwall shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.