Millwall retro voetbalshirt 1994-1996

Bestel hier direct en snel het TOFFS Millwall retro thuisshirt van het seizoen 1994-1996. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het Millwall retro shirt is geïnspireerd door het Millwall thuisshirt van het seizoen 1994-1995 en 1995-1996. In dit voetbalshirt speelde Millwall in de voormalige First Division (de huidige Premier League). In dit seizoen was Asiqs nog de kledingsponsor van Millwall FC en werd dit tenue gedragen door spelers als Pat van den Hauwe, Ben Thatcher, Stevens, Berry, Doyle, May, Allen, Beckford, Dixon en Cadette. 

Het Millwall retro voetbalshirt is overwegend blauw met witte mouwen. De mouwen bevatten aan de onderkant een subtiele blauwe lijn. Aan de onderkant van de rechtermouw is bovendien de bijnaam van de club verwerkt: LIONS. Het Millwall retro shirt bevat verder een klassieke polokraag in het blauw/wit. De linkerborst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue staat de sponsor van destijds: CAPTAIN Morgan. Dit retro voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester.

Klik direct op de buttons om dit Millwall retro shirt te bestellen voor volwassenen. In deze winkel kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.