SKU: TF-1593

Bestel hier direct en snel het Millwall FC uitshirt 1993-1994 van TOFFS. Dit retro voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de volgende maten: S, M, L, XL en XXL. Dit retro shirt is geïnspireerd door het tenue dat Millwall FC droeg tijdens de uitwedstrijden in de First Division en de FA Cup tijdens het seizoen 1993-1994. Dit voetbalshirt werd gedragen door Cunningham, van den Hauwe, May, Savage, Verveer, Allen, Kerr, Murray en nog meer spelers. 

In dit seizoen was Asics nog kledingsponsor van ''The Lions.'' Het Millwall retro shirt heeft een half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is wit en de andere kant is groen. De mouwen zijn contrasterend. Het Millwall uitshirt 1993-1994 bevat een klassieke polokraag. De linkerborst bevat de badge van de club en op het midden van het tenue staat sponsor Captain Morgan. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester. 

Klik direct op de buttons om dit Millwall FC retro voetbalshirt te bestellen. In deze winkels kun je het Millwall tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!