Duitsland authentic HT.Ready voetbalshirt 2020/2021

Koop hier het officiële Duitsland adidas EK 2020 voetbalshirt voor volwassenen. Dit betreft het authentic voetbalshirt van Die Mannschaft. Het authentic tenue betreft het voetbalshirt dat de spelers van Duitsland daadwerkelijk dragen. Dit tenue is uitgerust met de HeatReady technologie van adidas en valt strakker om het lichaam. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillen met het replica tenue. Zo zijn de strepen aan de zijkanten van het shirt korter en bevat het tenue een ronding aan de onderkant. De binnenkant van het tenue is bovendien uitgerust met de bijnaam van het nationale elftal: Die Mannschaft. In dit shirt speelt die Mannschaft de thuiswedstrijden tijdens Euro 2020 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. Dit tenue wordt bovendien gedragen tijdens de Nations League wedstrijden. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL.

Sinds de jaren '80 bevat het voetbalshirt van het Duitse voetbalelftal al strepen in welke vorm dan ook. Deze traditie wordt dit jaar doorgezet. Het voetbalshirt van Duitsland is overwegend wit en bevat dunne, zwarte, horizontale strepen over het shirt. Het lijkt erop dat deze strepen met de hand zijn geschilderd en dit geeft het Duitsland tenue direct een streetlook! Een ander opvallend detail van het Duitsland tenue is de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze is geheel in stijl van de kleuren van de Duitse vlag: zwart/rood/goud. De gele kleur is ingeruild voor goud en dit verwijst naar de indrukwekkende prijzenkast van het nationale voetbalelftal van Duitsland. Deze drie banen zijn weer verdeeld in dunnere, flitsende strepen. Deze staan symbool voor de diversiteit van de achtergronden van de inwoners van Duitsland en de selectie van het voetbalelftal, maar ook voor de verbondenheid binnen het land. Het tenue bevat verder een ronde, zwarte hals en ook de drie strepen van adidas zijn zwart. Op de borst staan het logo van adidas en het logo van de DFB. De sterren boven het logo verwijzen naar de gewonnen WK's in 1954, 1974, 1990 en 2014. Op de achterkant van het nieuwste voetbalshirt staan deze vier sterren ook weer. Dit voetbalshirt wordt gedragen door sterren als Kroos, Sané, Reus, Hummels, Werner, Gnabry, Boateng, Kimmich, Draxler, Brandt, Rüdiger, Gündogan en andere sterspelers. 

Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas HeatReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Klik op de buttons om het shirt direct te kopen. In deze winkels kan je het nieuwe shirt direct laten bedrukken met de naam en het nummer van jouw favoriete sterspeler of een eigen naam en nummer!