Borussia Dortmund uitshirt kinderen 2020-2021

Koop hier het nieuwste Borussia Dortmund uitshirt voor kinderen! Dit shirt kan je in verschillende kindermaten kopen: 128, 140, 152, 164, 176. Wanneer je op de buttons klikt, kan je zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt voor kinderen kopen! Het voetbalshirt is namelijk beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. In dit tenue speelt Borussia Dortmund de uitwedstrijden in de Bundesliga gedurende 2020-2021. 

Het Borussia Dortmund uitshirt 2020-2021 is zoals altijd zwart en wordt dit jaar met name gekenmerkt door de all-over print aan de linkerzijde van het tenue. Dit betreft een all-over graffiti print, welke geïnspireerd is door de graffiti wanden rondom het stadion van de club, het Signal Iduna Stadum. Verder bevat het tenue een diagonale band van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. Deze band bevat een brushed effect. Verder zijn de mouwen uitgerust met de Puma T7 taping. In deze band is het Puma logo in het geel verwerkt en het logo van het Duitse sportmerk staat ook op de rechterborst. De linkerborst is uitgerust met het clublogo. Op het midden van het tenue prijkt sponsor 1&1. Dit is de nieuwe shirtsponsor van Dortmund. Verder staat op de achterkant de naam van de stad: DORTMUND. In de nek zijn de initialen van Dortmund verwerkt: BVB.  

Wil je net als Haaland, Sancho, Reus, Bellingham, Reyna, Brandt, Hazard, Meunier, Can, Hummels en andere sterspelers en andere spelers in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële printing gebruikt!