Borussia Dortmund trainingsshirt kinderen 2021-2022

Koop hier het Pum Borussia Dortmund trainingsshirt 2021-2022 voor kinderen. Dit Borussia Dortmund trainingsshirt kan je in de volgende kindermaten kopen: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit shirt kan je dus kopen voor kinderen van 5, 6, 7,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.  In dit Borussia Dortmund training shirt werken de spelers van Dortmund de trainingen af ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in 2021-2022. 

Het Borussia Dortmund trainingsshirt 2021-2022  voor kinderen is volledig zwart en bevat op de voorkant een design van verticale zigzag lijnen. De schouders en zijkanten van het trainingsshirt bevatten gele meshpanelen, welke geflankeerd worden door grijze Puma formstripes. Het trainingsshirt bevat een ronde hals met kleine opstaande kraag.  Op de borst prijken het logo van PUMA en de initialen van de club: BVB. Op het midden van het trainingsshirt prijkt het logo van sponsor Evonik. De achterkant van het trainingsshirt bevat in de nek het logo van de club. De Borussia Dortmund trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met het Puma Dry Cell systeem, welke zorgt voor vochtafvoer, ventilatie en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De gebruikte materialen voelen zacht aan wat zorgt voor een fijne pasvorm met een hoogwaardig draagcomfort. De strategisch geplaatste mesh-panelen zorgen voor een optimaal ademend vermogen en bewegingsvrijheid.

Wil jij net als de spelers van Borussia Dortmund in dit trainingsshirt schitteren? Klik dan op de buttons om dit trainingsshirt exclusief te kopen! Directe levering gegarandeerd!