Borussia Dortmund trainingsshirt 2021-2022 Champions League

Koop hier het Borussia Dortmund Champions League trainingsshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingsshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit shirt is dus zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar.  In dit geel/zwarte Borussia Dortmund trainingsshirt 2021-2022 werken de spelers van Dortmund de trainingen en warming-up af tijdens het seizoen 2021-2022.

Het Borussia Dortmund Champions League trainingsshirt 2021-2022  is volledig geel en bevat op de voorkant een design van verticale zigzag lijnen. De schouders en zijkanten van het trainingsshirt bevatten zwate meshpanelen, welke geflankeerd worden door grijze Puma formstripes. Het trainingsshirt bevat een ronde hals met kleine opstaande kraag.  Op de borst prijken het logo van PUMA en de initialen van de club: BVB. Op het midden van het trainingsshirt prijkt het logo van sponsor Evonik. De achterkant van het trainingsshirt bevat in de nek het logo van de club. De Borussia Dortmund trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met het Puma Dry Cell systeem, welke zorgt voor vochtafvoer, ventilatie en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De gebruikte materialen voelen zacht aan wat zorgt voor een fijne pasvorm met een hoogwaardig draagcomfort. De strategisch geplaatste mesh-panelen zorgen voor een optimaal ademend vermogen en bewegingsvrijheid.

Wil jij net als de spelers van Borussia Dortmund in dit trainingsshirt schitteren? Klik dan op de buttons om dit trainingsshirt exclusief te kopen! Directe levering gegarandeerd!