SKU: 759063-07

Koop hier het Puma Borussia Dortmund trainingsshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit training shirt dragen de spelers van Borussia Dortmund tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in 2020-2021. 

Het Borussia Dortmund trainingsshirt 2021-2022 is volledig grijs en bevat op de voorkant een design van verticale zigzag lijnen. De schouders en zijkanten van het trainingsshirt bevatten grijze meshpanelen, welke geflankeerd worden door gele Puma formstripes. Het trainingsshirt bevat een ronde hals met kleine opstaande kraag.  Op de borst prijken de logo's van de club, PUMA en Evonik. Op het midden van het trainingsshirt prijkt het logo van de nieuwe hoofdsponsor van Dortmund: telecomaanbieder 1&1. De Borussia Dortmund trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met het Puma Dry Cell systeem, welke zorgt voor vochtafvoer, ventilatie en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De gebruikte materialen voelen zacht aan wat zorgt voor een fijne pasvorm met een hoogwaardig draagcomfort. De strategisch geplaatste mesh-panelen zorgen voor een optimaal ademend vermogen en bewegingsvrijheid.

Wil jij net als de spelers van Borussia Dortmund in dit trainingsshirt schitteren? Klik dan op de buttons om dit trainingsshirt exclusief te kopen! Directe levering gegarandeerd!

 

Koop deze producten