Borussia Dortmund trainingsshirt 2020-2021 - Geel/Zwart

Koop hier het Borussia Dortmund trainingsshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingsshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit shirt is dus zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. 

In dit geel/zwarte Borussia Dortmund trainingsshirt 2020-2021 werken de spelers van Dortmund de trainingen en warming-up af tijdens het seizoen 2019-2020. Het shirt is geheel geel met een all-over print over de mouwen. Dit betreft een print van ruiten en lijnen, die door elkaar heen lopen. Dit is kenmerkend voor het nieuwe Puma template. Verder bevat het training shirt een ronde hals en een brede zwarte T7 strip over de mouwen en schouders. Op de borst prijken de logo's van de club, PUMA en Evonik. Op het midden van het trainingsshirt prijkt het logo van de nieuwe hoofdsponsor van Dortmund: telecomaanbieder 1&1. Wil jij net als Haaland, Sancho, Reus, Reyna, Brandt, Hazard, Can, Hummels en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de button om dit shirt exclusief te kopen! Directe levering gegarandeerd!

De Borussia Dortmund trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met het Puma Dry Cell systeem, welke zorgt voor vochtafvoer, ventilatie en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren