Borussia Dortmund trainingsshirt 2020-2021 - Grijs/Geel

Koop hier het Borussia Dortmund trainingsshirt 2020-2021. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit training shirt dragen de spelers van Borussia Dortmund tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in 2020-2021. 

Het Borussia Dortmund training shirt is geheel grijs met een all-over print over de mouwen. Dit betreft een print van ruiten en lijnen, die door elkaar heen lopen. Dit is kenmerkend voor het nieuwe Puma template. Verder bevat het training shirt een ronde hals en een brede gele T7 strip over de mouwen en schouders. Op de borst prijken de logo's van de club, PUMA en Evonik. Op het midden van het trainingsshirt prijkt het logo van de nieuwe hoofdsponsor van Dortmund: telecomaanbieder 1&1. Wil jij net als Haaland, Sancho, Reus, Reyna, Brandt, Hazard, Can, Hummels en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de button om dit shirt exclusief te kopen! Directe levering gegarandeerd!

De Borussia Dortmund trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met het Puma Dry Cell systeem, welke zorgt voor vochtafvoer, ventilatie en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren