Borussia Dortmund voetbalshirt 2020/2021 - kinderen

Koop hier het nieuwste Borussia Dortmund thuisshirt voor kinderen! Dit shirt kan je in verschillende kindermaten kopen: 128, 140, 152, 164, 176. Dit tenue bestel je dus voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10,11, 12, 13 en 14 jaar. Wanneer je op de buttons klikt, kan je zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt voor kinderen kopen! In dit nieuwe shirt speelt Borussia Dortmund de Bundesliga, DFB Pokal en Europese wedstrijden gedurende 2020-2021.  

Het Borussia Dortmund thuisshirt is dit seizoen een ode aan de Westfalenhall, het stadion waar vrijwel iedere Dortmund supporter voorbij komt wanneer die naar het stadion gaat. Het tenue is overwegend geel met een design van zigzag banen in het zwart over de body van het tenue. Deze bliksemschicht banen zijn een verwijzing naar de architectuur van het stadion van de club. Verder bevat het Borussia Dortmund voetbalshirt een v-hals met een gele taping, waarin het logo van Puma in het zwart staat. Op de rechterborst prijkt ook het logo van de kledingsponsor, die sinds 2012 aan de club verbonden is. De andere borst bevat het logo van BVB met twee kampioenssterren, verwijzend naar de kampioenschappen van de Duitse club. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor 1&1. De telecomaanbieder is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van Dortmund en staat alleen op het tenue tijdens de wedstrijden in de Bundesliga. De linkermouw bevat het logo van OPEL en in de nek op de achterkant van het tenue zijn de initialen van de club verwerkt. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als Haaland, Sancho, Reus, Götze, Brandt, Reyna, Hazard en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze winkels kun je het Dortmund tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.